رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |سالم خبر: تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ مانند روغن دانه کتان و گردو ممکن است به کاهش سرعت عملکرد فیزیکی ناشی از «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» (ALS) کمک کند. به گزارش سالم خبر به نقل از مدیسن نت، ALS (که قبلاً به عنوان بیماری لو گریگ شناخته می‌شد) یک بیماری

سالم خبر

رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند

رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند

سالم خبر: تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ مانند روغن دانه کتان و گردو ممکن است به کاهش سرعت عملکرد فیزیکی ناشی از «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» (ALS) کمک کند. به گزارش سالم خبر به نقل از مدیسن نت، ALS (که قبلاً به عنوان بیماری لو گریگ شناخته می‌شد) یک بیماری عصبی پیشرونده است که سلول‌های عصبی در مغز و نخاع را تحت تأثیر قرار می‌دهد. افراد مبتلا به ALS توانایی شروع و کنترل حرکت عضلات را به مرور زمان از دست می‌دهند. متوسط طول عمر پس از تشخیص دو تا پنج سال است. محققان خاطرنشان کردند که روند آهسته تر علائم نیز ممکن است بقا را برای افراد مبتلا به ALS افزایش دهد. دکتر «جتیل جورنویک»، استادیار اپیدمیولوژی از دانشگاه هاروارد و محقق ارشد، گفت: