تقلب در کدام مواد غذایی بیشتر است؟/ فقط 25درصد عسل‌های بازار "اصل" است! at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به رایج‌ترین تقلبات صورت‌گرفته در مواد غذایی گفت: فقط یک‌چهارم (25درصد) عسل‌های بازار دارای اصالت است.

تسنیم

تقلب در کدام مواد غذایی بیشتر است؟/ فقط 25درصد عسل‌های بازار "اصل" است!

تقلب در کدام مواد غذایی بیشتر است؟/ فقط 25درصد عسل‌های بازار "اصل" است!

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به رایج‌ترین تقلبات صورت‌گرفته در مواد غذایی گفت: فقط یک‌چهارم (25درصد) عسل‌های بازار دارای اصالت است.