درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟ at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگی‌های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آن‌ها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگی‌های آرد و تعدیل آن برای

بهداشت نیوز

درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟

درباره بهبوددهنده‌های نان چه می‌دانید؟

عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگی‌های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آن‌ها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگی‌های آرد و تعدیل آن برای تولید فرآورده مورد نظر، ضرورت دارد.