نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان/ نحوه نگهداری گوشت قربانی at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان، گفت: مردم گوشت قربانی را حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده و سپس مصرف کنند.

تسنیم

نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان/ نحوه نگهداری گوشت قربانی

نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان/ نحوه نگهداری گوشت قربانی

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان، گفت: مردم گوشت قربانی را حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده و سپس مصرف کنند.