روغن دانه ها را مصرف کنیم یا خیر؟ at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |روغن‌‌ دانه‌ها همان‌طور که از نامشان پیدا است، روغن‌هایی‌اند که از دانه‌‌های گیاهی مختلف مانند آفتابگردان، کانولا، سویا، کتان، سبوس برنج و کنجد استخراج می‌شوند. این روغن‌ها منبع چربی‌های غیراشباع از جمله اسیدهای چرب امگا‌۶ هستند که در عملکرد مغز و رشد طبیعی نقش مهمی دارند.

بهداشت نیوز

روغن دانه ها را مصرف کنیم یا خیر؟

روغن دانه ها را مصرف کنیم یا خیر؟

روغن‌‌ دانه‌ها همان‌طور که از نامشان پیدا است، روغن‌هایی‌اند که از دانه‌‌های گیاهی مختلف مانند آفتابگردان، کانولا، سویا، کتان، سبوس برنج و کنجد استخراج می‌شوند. این روغن‌ها منبع چربی‌های غیراشباع از جمله اسیدهای چرب امگا‌۶ هستند که در عملکرد مغز و رشد طبیعی نقش مهمی دارند. برخی تحقیقات هم نشان داده‌اند که اسیدهای چرب امگا۶ به تقویت سلامتی قلب و پوست کمک کنند. با این حال، امگا۶ها به‌ دلیل احتمال افزایش التهاب بدن هنگام مصرف بیش از حد، نیز در کانون توجه قرار گرفته‌اند.