با یک لکه کوچک کپک روی نان و مواد غذایی چه کنیم؟ at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |سوگند کاخکی، کارشناس اداره آزمایشگاه، هشدار می‌دهد که کپک مواد غذایی، تهدیدی جدی برای سلامتی است و سموم خطرناکی تولید می‌کند. وی تاکید کرد حتی مشاهده بخش کوچکی از کپک روی مواد غذایی به معنای آلودگی کل آن بوده و باید فوراً دور ریخته شود. این قارچ‌های کرک‌مانند در شرایط مرطوب به

بهداشت نیوز

با یک لکه کوچک کپک روی نان و مواد غذایی چه کنیم؟

با یک لکه کوچک کپک روی نان و مواد غذایی چه کنیم؟

سوگند کاخکی، کارشناس اداره آزمایشگاه، هشدار می‌دهد که کپک مواد غذایی، تهدیدی جدی برای سلامتی است و سموم خطرناکی تولید می‌کند. وی تاکید کرد حتی مشاهده بخش کوچکی از کپک روی مواد غذایی به معنای آلودگی کل آن بوده و باید فوراً دور ریخته شود. این قارچ‌های کرک‌مانند در شرایط مرطوب به سرعت رشد کرده و ظاهر می‌شوند.