۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |سالم‌خبر: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامه‌های نظارتی این سازمان برای تأمین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد. عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی

سالم خبر

۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند

۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند

سالم‌خبر: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامه‌های نظارتی این سازمان برای تأمین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد. عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند. او تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.  به گفته وی تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع