غذای خوشمزه ژاپنی ها یا بمب میکروبی خام؟ / واقعیت سوشی هایی که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |سوشی، غذای سنتی ژاپنی شامل برنج با سرکه و ماهی خام است که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا ترکیبی مغذی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین‌ها دارد و جلبک و زنجبیل همراه آن خواص ضدسرطانی و ضدالتهابی دارند. با این حال، ماهی خام به دلیل فسادپذیری بالا و احتمال آلودگی به

بهداشت نیوز

غذای خوشمزه ژاپنی ها یا بمب میکروبی خام؟ / واقعیت سوشی هایی که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده

غذای خوشمزه ژاپنی ها یا بمب میکروبی خام؟ / واقعیت سوشی هایی که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده

سوشی، غذای سنتی ژاپنی شامل برنج با سرکه و ماهی خام است که در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا ترکیبی مغذی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین‌ها دارد و جلبک و زنجبیل همراه آن خواص ضدسرطانی و ضدالتهابی دارند. با این حال، ماهی خام به دلیل فسادپذیری بالا و احتمال آلودگی به باکتری‌ها و انگل‌ها، می‌تواند خطرناک باشد، به‌ویژه برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف. رعایت بهداشت در تهیه و نگهداری سوشی بسیار حیاتی است، چرا که تشخیص سلامت آن به صورت ظاهری غیرممکن است و مصرف بی‌احتیاطانه ممکن است عوارض جدی ایجاد کند.