آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند!/ غنی‌سازی نان با ویتامینD به‌زودی at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |رئیس سازمان غذا و دارو با اذعان به این‌که آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند، از اجرای برنامه غنی‌سازی نان با ویتامین دی در آینده نزدیک خبر داد.

تسنیم

آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند!/ غنی‌سازی نان با ویتامینD به‌زودی

آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند!/ غنی‌سازی نان با ویتامینD به‌زودی

رئیس سازمان غذا و دارو با اذعان به این‌که آردهای کشور 12 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شوند، از اجرای برنامه غنی‌سازی نان با ویتامین دی در آینده نزدیک خبر داد.