ویتامین ها و مواد معدنی که در کله پاچه پنهان شده اند/ این قسمت های کله پاچه را بهتر است نخورید at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |کله پاچه، غذایی سنتی و محبوب در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه و قفقاز جنوبی است که از سر و دست و پا و اندام‌های داخلی گوسفند (یا گوساله) تهیه می‌شود. اجزای اصلی این غذا شامل بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت، پاچه، سیراب و شیردان است. کله پاچه را به طور معمول به صورت

بهداشت نیوز

ویتامین ها و مواد معدنی که در کله پاچه پنهان شده اند/ این قسمت های کله پاچه را بهتر است نخورید

ویتامین ها و مواد معدنی که در کله پاچه پنهان شده اند/ این قسمت های کله پاچه را بهتر است نخورید

کله پاچه، غذایی سنتی و محبوب در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه و قفقاز جنوبی است که از سر و دست و پا و اندام‌های داخلی گوسفند (یا گوساله) تهیه می‌شود. اجزای اصلی این غذا شامل بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت، پاچه، سیراب و شیردان است. کله پاچه را به طور معمول به صورت آب‌پز یا کبابی سرو می‌کنند و با نان، سبزی، ترشی و لیمو میل می‌شود.