احتمال ارتباط غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با علائم اولیه پارکینسون at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |سالم‌خبر: یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد افرادی که مقدار زیادی غذاهای فوق‌فرآوری‌شده مصرف می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که علائم اولیه و نامحسوس بیماری پارکینسون را مدت‌ها قبل از شروع علائم شناخته‌شده آن مشاهده کنند. به گزارش گروه علمی ایرنا، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی

سالم خبر

احتمال ارتباط غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با علائم اولیه پارکینسون

احتمال ارتباط غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با علائم اولیه پارکینسون

سالم‌خبر: یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد افرادی که مقدار زیادی غذاهای فوق‌فرآوری‌شده مصرف می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که علائم اولیه و نامحسوس بیماری پارکینسون را مدت‌ها قبل از شروع علائم شناخته‌شده آن مشاهده کنند. به گزارش گروه علمی ایرنا، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: طبق یک مطالعه جدید، افرادی که مقدار زیادی غذاهای فوق‌فرآوری‌شده مانند غلات صبحانه سرد، کوکی‌ و هات‌داگ می‌خورند، در مقایسه با افرادی که این نوع غذاها را بسیار کم مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به علائم اولیه بیماری پارکینسون هستند. یافته‌های این پژوهش ثابت نمی‌کند که غذاهای فرآوری‌شده به صورت مستقیم باعث ابتلا به بیماری پارکینسون می‌شوند؛ بلکه ارتباط قوی بین مصرف زیاد این غذاها و علائم هشداردهنده اولیه