فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیشگیری از چربی خون رد شد at Salimpour Site.

Dr. Salimpour Site |بنابر اتیتر ۱: کره محلی مانع چربی خون نمی‌شود تیتر ۲: فرضیه اثر حفاظتی کره محلی بر چربی خون رد شد لید: سالم‌خبر: براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مصرف کره محلی برخلاف تصور عمومی هیچ نقشی در پیشگیری از چربی خون ندارد و باور رایج درباره اثر حفاظتی آن پایه علمی

سالم خبر

فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیشگیری از چربی خون رد شد

فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیشگیری از چربی خون رد شد

بنابر اتیتر ۱: کره محلی مانع چربی خون نمی‌شود تیتر ۲: فرضیه اثر حفاظتی کره محلی بر چربی خون رد شد لید: سالم‌خبر: براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مصرف کره محلی برخلاف تصور عمومی هیچ نقشی در پیشگیری از چربی خون ندارد و باور رایج درباره اثر حفاظتی آن پایه علمی ندارد. بر اساس این گزارش، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی به طور عمده حاوی چربی‌های اشباع است و مقادیری از چربی‌های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد. مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلاء به برخی سرطان‌ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.